Jul og nytår

Jul og nytår

Jul- og nytårsmenuer

Julemenu

Pris pr. person: 3 retter 389,- eller 4 retter 419,-

  • Forret
    Torskefilet med hummercreme.
  • Pasta
    Ravioli fyldt med skovsvampe og ricotta ost serveret med trøffelsauce og parmesanflager.
  • Hovedret
    Tournedous af kalvemørbrad med madeira vinsauce toppet med sorte trøffelflager.
  • Dessert
    Crème bavaroise tilsmagt mango serveret med is toppet med passionfrugt.

Nytårsmenu

Pris pr. person: 629,-

  • Forret
    Hummersuppe med krebsehaler.
  • Pastaret
    Hjemmelavet ravioli fyldt med græskar serveret med taleggio creme og reduceret rødvinsglace.
  • Mellemret
    Citronsorbet tilsmagt prosecco og vodka toppet med passionfrugt i cocktail glas.
  • Hovedret
    Tournedous af argentinsk Oksemørbrad serveret med trøffelsauce, marineret trøffelflager og spæde grøntsager.
  • Dessert
    “Tortino” Blødende hjerte af pistacier serveret med vanilje is og skovbær.

Take away nytårsmenu

Pris pr. person: 429,-

– OBS skal hentes inden kl. 18:00

  • Forret
    Antipasti Misto – blandede udvalg af italienske specialiteter
  • Hovedret
    Tournedos af argentinsk oksemørbrad med trøffelsauce og spædegrøntsager
  • Dessert
    Tre forskellige italienske desserter heraf Tiramisú