Italiensk spisested i Helsingør med udsigt til vandet

Italiensk spisested

Italiensk restaurant ud til vandet

Hos Ristorante Ciao Ciao er vi et italiensk spisested i Helsingør hvor alle kan føle sig velkommen. Vores menukort tilbyder lidt til enhver smag og vi lægger vægt på at give vores besøgende en lækker gastronomisk oplevelse.

Vores spisested ligger lige ud til vandet. Så ikke nok med at du får god service og en gastronomisk oplevelse, du får også en udsøgt udsigt.

Vi har en stor kærlighed til mad

Vi er et italiensk spisested med et kæmpe kærlighed til mad og i særdeleshed italiensk mad. Vores køkkenchef Celo og overtjener Remo er begge ejere og har formået at få dette italienske spisested i Helsingør til at blomstre.De har sammensat et lille og tæt hold af mennesker som alle er drevet af deres kærlighed til mad og til at yde en god service.

Klassiske retter på italiensk spisested

Menukortet byder på lækre og nøje udvalgte klassiske italienske retter. Der er lidt for enhver smag, da vi både tilbyder hjemmelavet pasta, kødretter, desserter og vores berømte foccacia brød. Vi tilbyder også en tre retters menu til 339 kr. som skifter hver dag.

Ring gerne til os på telefon 49 75 85 86 og bestil et bord til din næste italienske spiseoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen på et hyggeligt italiensk spisested med udsigt over Øresund.