Selskab og selskabslokaler i Helsingør

Selskab

Flotte selskabslokaler

Hos Ristorante Ciao Ciao har vi flotte selskabslokaler, med udsigt over vand, som du kan bruge til at holde dit selskab. Hvad end du skal holde et firmaarrangement eller et privat selskab kan vi hjælpe dig. Vi holder åbent hver dag fra kl. 16, men hvis dit arrangement skal afholdes tidligere på dagen er der også mulighed for dette.

Afhold et selskab der er skræddersyet til dig

Når vi udlejer vores selskabslokaler går vi meget op i at give vores gæster en gastronomisk oplevelse som er værd at huske. Vores tjenere sørger for alle i dit selskab er godt tilpas med venlig betjening. Derudover lægger lokalerne op til en stemningsfyldt italiensk oplevelse.

Sammen tilrettelægger vi en selskabsmenu som passer til jer. Se gerne vores retter i menukortet eller i vores buffetmenu. Du er også altid velkommen til at ringe til os og tage en snak med en af vores italienske kokke.

Kontakt os for at leje vores selskabslokaler i Helsingør

Når du lejer vores selskabslokaler til dit selskab står vi for det hele. Du skal derfor ikke bekymre dig om borddækning, oprydning, om dine gæster er mætte og tilfredse eller noget som helst andet. Vi gør vores for at dit selskab bliver lige som du havde ønsket det. Kontakt os på telefon eller e-mail [email protected] og lad os tage en snak om mulighederne for dit arrangement.

Slip for at stå med maden til større selskaber selv – og forkæl dine gæster med vores overdådige italienske specialiteter.

Selskabsmenuer til selskaber

Min. 12 personer.

OBS – kan først bestilles igen i januar 2022.

Menu 1

Pris pr. person: 389,-

 • Forret
  Røget laks fyldt med italiensk ost med frisk appelsin, stækket med citronella derefter toppet med skovsyre og syreblomster
 • Hovedret
  Tournedos af oksemørbrad med cremet svampe sauce af forskellige svampe og tilhørende årstidens garniture samt marinerede kartofler
 • Dessert
  Tartufo bianco – Hvid trøffel is med merengues udenpå toppet med bærfrugt

Menu 2

Pris pr. person: 389,-

 • Forret
  Indbagt fillodej fyldt med kæmperejer, laks, kam muslinger serveret m. safransauce
 • Hovedret
  Oksemedaglion serveret med trøffelsauce og tilhørende årstidens garniture samt marinerede kartofler
 • Dessert
  Tiramisu, italiensk kaffekage serveret med skovbær

Menu 3

Pris pr. person: 389,-

 • Forret
  Timballo di salmone – Indbagt lakse timbale fyldt m. spinat og kæmperejer serveret med safransauce.
 • Hovedret
  Tournedos af oksemørbrad med gorgonzola sauce og tilhørende årstidens garniture samt marinerede kartofler
 • Dessert
  Tartufo nero, mørk trøffeldessert med kakao serveret med en kugle vanilje is

Ønsker du 4-retters menu?

Hvis der ønskes en fire retters menu, anbefaler vi en mellemret som er en stor hjemmelavet ravoli. Fyld i ravioli pasta kan variere efter ønske og det samme kan saucen. Spørg endelig til dette, så kan vi sammensætte den sidste ret.

Ring og bestil et møde med overtjeneren for at f.eks. at indhente andre menuforslag eller sammensætte menu samt pris.

Vi har ikke noget sødt til kaffe men, det kan godt arrangeres. Derudover skal det tilføjes at, vores middags selskaber har en tidsfrist til max kl. 17:30, pga. vi har aftenservering. Dog åbner vi gerne allerede fra kl. 11:00.