Hos Ristorante Ciao Ciao har vi flotte selskabslokaler, med udsigt over vand, som du kan bruge til at holde dit selskab. Hvad end du skal holde et firmaarrangement eller et privat selskab kan vi hjælpe dig. Vi holder åbent hver dag fra kl. 16, men hvis dit arrangement skal afholdes tidligere på dagen er der også mulighed for dette.
Afhold et selskab der er skræddersyet til dig
Når vi udlejer vores selskabslokaler går vi meget op i at give vores gæster en gastronomisk oplevelse som er værd at huske. Vores tjenere sørger for alle i dit selskab er godt tilpas med venlig betjening. Derudover lægger lokalerne op til en stemningsfyldt italiensk oplevelse.
Sammen tilrettelægger vi en selskabsmenu som passer til jer. Se gerne vores retter i menukortet eller i vores buffetmenu. Du er også altid velkommen til at ringe til os og tage en snak med en af vores italienske kokke.
Kontakt os for at leje vores selskabslokaler i Helsingør
Når du lejer vores selskabslokaler til dit selskab står vi for det hele. Du skal derfor ikke bekymre dig om borddækning, oprydning, om dine gæster er mætte og tilfredse eller noget som helst andet. Vi gør vores for at dit selskab bliver lige som du havde ønsket det. Kontakt os på telefon eller e-mail kontakt@ciao-ciao.dk og lad os tage en snak om mulighederne for dit arrangement.
Slip for at stå med maden til større selskaber selv – og forkæl dine gæster med vores overdådige italienske specialiteter.
Menu 1
Forret: Antipasti misto – tallerken med forskellige antipasti (Italienske forretter)
Hovedret: Kalvemedaglion (dansk sødmælks-kalvemørbrad) med trøffelsauce, årstidens garniture samt marinerede kartofler
Dessert: Hvid trøffel is med merengues udenpå toppet med bærfrugt
Pris pr. person 369 ,-
Menu 2
Forret: Indbagt fillodej fyldt med kæmperejer laks og kam muslinger serveret m. asparges creme
Hovedret: Argentinsk Oksemedaglion med madeira vinsauce, årstidens garniture samt marinerede kartolfer
Dessert: Desert misto di Ciao Ciao – 3 forskellige italienske desserter på én tallerken
Pris pr. person 369 ,-
Menu 3
Forret: Timballo di salmone – Indbagt lakse timbale fyldt m. spinat og kæmperejer serveret m. safransauce.
Hovedret: Argentinsk oksemedaglion med babysvampe samt cherrytomater i cremet vinsauce, årstidens garniture samt marinerede kartofler
Dessert: Gelato di vaniglia con frutta di bosco – Vanilie is i nøddekurv toppet med “skovens “bærfrugt
Pris pr. person 369 ,-
Hvis der ønskes en fire retters menu, anbefaler vi en mellemret som er en stor hjemmelavet ravoli. Fyld i ravioli pasta kan variere efter ønske og det samme kan saucen. Spørg endelig til dette, så kan vi sammensætte den sidste ret.
Ring og bestil et møde med overtjeneren for at f.eks. at indhente andre menuforslag eller sammensætte menu samt pris.
Vi har ikke noget sødt til kaffe men, det kan godt arrangeres. Derudover skal det tilføjes at, vores middags selskaber har en tidsfrist til max kl. 17:30, pga. vi har aftenservering. Dog åbner vi gerne allerede fra kl. 11:00.