Menu

Vores retter

Alle hovedretter serveres med dagens kartofler og årstidens grøntsager

Antipasti – Forretter

  • 01. Bruschetta al pomodoro, basilico e parmigano
    79,-
    Ristet brød med tomat, basilikum, pesto og parmesan
  • 02. Bruschetta alla crema di funghi e olio di tartufo
    89,-
    Ristet brød med cremet champignon, trøffelolie og parmesan
  • 03. Prosciutto e melone con parmigiano
    145,-
    Parmaskinke med melon og parmesan
  • 04. Mozzarella di bufala con pomodoro e basilico
    149,-
    Bøffel mozzarella med tomat, pesto og basilikum
  • 05. Vitello tonnato
    159,-
    Kalvekød i tynde skiver med kapers og hjemmelavet tunsauc
  • 06. Carpaccio di Manzo con parmegiano e olio di tartufo
    169,-
    Carpaccio af oksemørbrad med frisk parmesan, rucolasalat og trøffelolie
  • 07. Antipasti Tre Sapori
    179,-
    Trio af forskellige appetitvækkere på én tallerken
  • 8. Insalata di pollo
    149,-
    Kyllingestrimler med blandet salat og oliven olie
  • 9. Gamberi alla siciliana
    159,-
    Hvidvinsdampede tigerrejer i tomatsauce, kapers og ansjoser

Zuppe – Suppe

  • 10. Crema di Pomodoro
    119,-
    Cremet tomatsuppe med basilikum
  • 11. Zuppa di Aragosta
    149,-
    Cremet hummersuppe

Paste – Pasta

  • 20. Lasagne alla Bolognese
    178,-
    Gratineret hjemmelavet lasagne toppet med parmesanflager og basilikum
  • 21. Ravioli ripieni di ricotta e spinaci al salsa di pomodoro (Vegetar)
    169,-
    Hjemmelavet ravioli fyldt med ricotta ost og spinat, serveret med tomatsauce
  • 22. Spaghetti Bolognese
    178,-
    Spaghetti med hjemmelavet kødsauce og revet parmesan
  • 23. Tagliettelle Salmone con salsa rosa con asparagi e gamberetti
    179,-
    Båndpasta med laks, rejer og asparges med cremet tomatsauce og fløde
  • 24. Rigatoni con filletto di manzo, champignon e salsa di tartufo
    189,-
    Pastarør med oksemørbrad i strimler, champignon, cremet trøffelsauce toppet med parmesanflager
  • 25. Tagliatelle alla Ciao Ciao
    179,-
    Båndpasta med kæmperejer serveret med sauce af hummercreme
  • 26. Rigatoni vegeteriana
    169,-
    Pasta med grøntsager med cremet flødesauce af tomat og fløde
  • 27. Linguine alla pescatore
    198,-
    Båndpasta med alt godt fra havet med tomatsauce
  • 28. Papperdelle con filetto, salsa di funghi misti e tartufo
    198,-
    Båndpasta med oksemørbrad i strimler, trøffelolie serveret med blandede svampe og cremet sauce toppet med parmesanflager
  • 29. Pasta amorelli con pollo, crema di pomodoro, pesto e parmigiano
    179,-
    Pastaskruer med kyllingestrimler, pesto, parmesanost serveret med cremet tomatsauce

Pasta Bambino – Børneretter

  • 30. Lasagne alla Bolognese
    119,-
    med kødsauce toppet med basilikum og parmesan
  • 31. Spaghetti alla Bolognese
    119,-
    med kødsauce toppet med basilikum og parmesan
  • 32. Spaghetti Carbonara
    119,-
    med cremet sauce, sprød pancetta toppet med parmesan
  • 33. Rigatoni tartufo
    139,-
    med oksemørbrad strimler, champignon og cremet trøffelsauce
  • 34. Tagliatelle salmone
    129,-
    med laks, reker. asparges og cremet flødesauce
  • 35. Pasta pollo
    129,-
    med kyllingestrimler, pesto, parmesan og cremet tomatsauce

Pesce – Fisk

  • 39. Salmone alla griglia con patate e verdure
    279,-
    Grillet laks stækket med olivenolie serveret med hummer creme

Carne – Kød

  • 40. Scaloppine di Vittello con salsa di gorgonzola
    269,-
    Kalvefilet med gorgonzola sauce
  • 41. Scaloppine di Vittello con salsa di tartufo
    279,-
    Kalvefilet med trøffelsauce
  • 42. Filleto di Vitello con salsa di funghi misti
    299,-
    Tournedos af kalvemørbrad med cremet sauce af blandede svampe
  • 43. Filetto di Manzo al pepe verde
    319,-
    Tournedous af oksemørbrad serveret med Madagaskar pebersauce (grønne peberkorn)
  • 44. Costine d’Agnello al vino rosso
    319,-
    Grillet lammekrone med rødvinssauce

Tilbehør à la Carte

  • Gorgonzola sauce
    + 39,-
    Tilkøb af sauce
  • Trøffelsauce
    + 39,-
    Tilkøb af sauce
  • Salsa al funghi misti
    + 39,-
    Tilkøb af sauce
  • Salsa pepe verde
    + 39,-
    Tilkøb af sauce
  • Rødvinssauce
    + 39,-
    Tilkøb af sauce
  • Grøntsager/kartofler
    + 25,-
  • Skål med båndpasta
    + 49,-

Dolci – Dessert

  • 60. Gelato misto
    98,-
    Blandet is toppet med bær og chokoladesauce
  • 61. Fondant al cioccolato
    129,-
    Hjemmelavet varm chokolade fondant med blødende hjerte serveret med vanillie is
  • 62. Tiramisu
    98,-
    Kvik mig op! Hjemmelavet italiensk kaffekage
  • 63. Pannacotta
    86,-
    Hjemmelavet italiensk budding tilsmagt vanillie toppet med bær
  • 64. Desert misto con tre sapori diferenti
    159,-
    Tre slags hjemmelavede desserter på én tallerken
  • 65. Affogato Italiana
    96,-
    Vaniljeis druknet i ekspresso kaffe tilsmagt med amaretto likør og toppet med drys af amaretti kiks, serveret i cocktailglas
  • 66. Tartufo bianco
    98,-
    Hvid trøffeldessert med merengues udenpå toppet med bær, flødeskum og chokoladesauce
  • 67. Sorbetto limone aromatizzato con limoncello e prossecco
    85,-
    Citronsorbet is stækket med limoncello og prossecco serveret i cocktailglas
  • 68. Gelato vaniglia con nociole tostate e biscoti
    119,-
    Vanilje is toppet med ristede hasselnødder, chokoladesauce, karamel topping, kiks og bær
  • 69. Gelato Bambino
    79,-
    Børne is med to kugler, bær og chokoladesauce